Oldal kiválasztása
Tudatosabb konyhával a pazarlás ellen – menütervező kiadvánnyal segíti a Nébih a háztartásokat

Tudatosabb konyhával a pazarlás ellen – menütervező kiadvánnyal segíti a Nébih a háztartásokat

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja új, a fenntartható étkezést és a pazarlásmentes konyhát középpontba helyező kiadványt tett közzé. A Menütervezés maradék nélkül című útmutató könnyen alkalmazható gyakorlati tanácsokkal segíti a háztartásokat abban, hogyan főzzenek tudatosabban, használják fel kreatívan a maradékokat, és alakítsanak ki fenntartható rutint mindennapjaikban. Az érdeklődők ingyenes online előadáson is részt vehetnek, ahol a tudnivalók...

bővebben
Nyári táborok, gyerektáborok

Nyári táborok, gyerektáborok

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége évek óta figyelemmel kíséri a nyári táborokra vonatkozó jogszabályi előírásokat, és több alkalommal javasolta ezek szigorítását. Nyári szünidő...

bővebben
Töretlen a podcastek térhódítása

Töretlen a podcastek térhódítása

Három év alatt megháromszorozódott hazánkban a rendszeres podcasthallgatók száma, valamilyen gyakorisággal pedig már a lakosság kétharmada követ ilyen műsorokat – állapította meg egy, a magyarok...

bővebben
Fenntarthatósági témahét

Fenntarthatósági témahét

A jubileumi 10. Fenntarthatósági Témahét 2025. április 7-11. között kerül megrendezésre. A 2025-ös Fenntarthatósági témahét kiemelt (talaj és biodiverzitás, zöld energiaforrások, mesterséges...

bővebben