English Magyar WAI

Hírek

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének észrevételei az új Nemzeti Alaptanterv tervezete kapcsán

2018-09-10 15:58:54

Nemrég közzétételre került az új Nemzeti Alaptanterv tervezete, amely a tervek szerint 2019. szeptembertől lépne hatályba. Az erről szóló társadalmi vita keretében a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége is megtette észrevételeit annak érdekében, hogy a tanulók tudatos fogyasztóvá nevelésének követelménye érvényesüljön.

Kérjünk időpontot kazánunk átvizsgálásra! Már szinte az összes szakember hetekre/hónapokra előre foglalt, nehogy pórul járjunk!

2018-09-07 08:31:20

 

Még csak most lett vége a nyárnak, az időjárás még kedvező, de nemsokára elindul a fűtési szezon. Hogy ne érjen minket meglepetés, bizonyos előkészületeket mindenképpen érdemes megtennie a fogyasztóknak. A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége ehhez gyűjtött össze hasznos tanácsokat.

Új digitális jogok nyaralás közben az európai fogyasztóknak

2018-08-23 15:37:05

Idén nyáron az európai polgárok több digitális jogot élvezhettek és élvezhetnek, mint valaha. Az Európai Unió területén a roamingdíjak tavalyi megszűnését követően idén a nyaralni utazók többletköltség nélkül vihették és vihetik magukkal online TV- film-, sport-, zene- és elektronikuskönyv-előfizetéseiket.