English Magyar WAI

Hírek

Az Európai Bizottság javaslatai a Belső Piac új Programjára

2018-06-18 18:35:41

Az Európai Bizottság közzétette a Belső Piac új Programjára vonatkozó javaslatait, amelyben kiemelt szerepet kap a fogyasztóvédelem is, a 2021-2027. évek között. A javaslatokról most az uniós tagállamok és az Európai Parlament folytatnak tárgyalásokat és a tervek szerint azok már 2019 májusa előtt elfogadásra kerülhetnek.

Facebook-os rendelések okoznak bosszúságot a fogyasztóknak!

2018-06-14 08:40:54

40 munkanap után sem érkezik meg a Facebook-on rendelt ruha, természetesen a fizetés előre történt, a panaszra pedig még csak egy reagálás sem jön hetekig, holott az eladó „látta” a fogyasztó üzenetét. A közösségi oldalak népszerűsége töretlen a fogyasztók körében, és azokat sokan már nem csak kapcsolattartásra, hanem vásárlásra is használják.

Telefonfeltöltéses átverések – a jogi kiskapuk sem szolgálhatnak alapul a fogyasztók biztonságának kockáztatására!

2018-06-06 13:21:02

A fogyasztói bizalom, és a vásárlók megtartása rendkívül fontos a XXI. században már minden cégnek. A felelős és fogyasztóbarát magatartást folytató vállalkozások, már ha csak a legkisebb biztonsági rés is áll fenn, ami az ügyfeleik megkárosításához vezethet, azonnal és a legszigorúbb eszközökkel kell, hogy fellépjenek! Ha pedig ehhez az kell, hogy az SMS-ben más számára történő egyenlegfeltöltési lehetőséget leveszik a szolgáltatások listájáról, akkor ezzel sem szabad várni, hanem haladéktalanul meg kell lépni.