English Magyar WAI

 

 

Hírek

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének legújabb Hírlevele a fogyasztói ismeretek széleskörű elterjesztéséért

2014-11-20 14:25:14

Az elmúlt időszakban számos olyan fogyasztóvédelmi vonatkozású aktualitás látott napvilágot, amely mindenképp érdeklődésre tarthat számot a fogyasztók és a fogyasztóvédelmi szakma, valamint a vállalkozások körében is. Ezért a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége elkészítette legújabb Hírlevelét, amely ide kattintva tekinthető meg.

Országos Fogyasztóvédelmi Sulipárbaj – indul a második forduló

2014-11-15 17:56:04

A Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület által meghirdetett Országos Fogyasztóvédelmi Sulipárbaj második fordulójának kérdéssora már kitölthető a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége honlapján (www.feosz.hu) a „Kattintson” menüpontban, valamint beküldhetőek a fogyasztóvédelmi formanyomtatvánnyal, rajzpályázattal összefüggő feladatok is 2014. december 5-ig a kofe@fogyvedok.hu e-mail címre!

Szemléletváltás történik a fogyasztóvédelemben

2014-11-13 12:51:59

A fogyasztóvédelemben szemléletváltás történik, ezt tükrözi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) fogyasztóbarát munkája is - hangsúlyozta Koszorús László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára nemrég egy sajtótájékoztatón, Budapesten.