English Magyar WAI

Hírek

Országos Rajzverseny Pályázat díjazottak

2019-04-16 10:37:30

 

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége a Gazdasági Versenyhivatal támogatásával kiírt Országos Rajzverseny Pályázat Ünnepélyes Díjátadóját 2019. április 15-én rendezte meg. Legnagyobb örömünkre szinte minden díjazott el tudott jönni, és személyesen tudta átvenni a nyereményét. Lássuk a díjazottakat:

„Vállalkozások, fogyasztók, hatóságok – együtt a tisztességes reklámokért!” c. szakmai konferencia a Gazdasági Versenyhivatal támogatásával

2019-04-15 14:28:38

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége a GVH támogatásával nagyszabású szakmai konferenciát rendezett a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok témakörében. A rendezvényen résztvevő hatóságok, így a Gazdasági Versenyhivatal, a Pest Megyei Kormányhivatal, a Magyar Nemzeti Bank is, de a területtel érintett olyan szakmai szervezetek is bemutatták gyakorlatukat, mint például az Önszabályozó Reklám Testület.

Országos Rajzverseny Pályázat Ünnepélyes Díjátadója 2019. április 15-én a „Vállalkozások, fogyasztók, hatóságok – együtt a tisztességes reklámokért!” c. szakmai konferencián szakmai konferencián

2019-04-12 08:26:47

Megvannak a díjazottak! A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége a Gazdasági Versenyhivatal támogatásával kiírt Országos Rajzverseny Pályázat Ünnepélyes Díjátadóját 2019. április 15-én tartja 10 órától a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara épületében a „Vállalkozások, fogyasztók, hatóságok – együtt a tisztességes reklámokért!” c. szakmai konferencián. A Díjátadóra várjuk a sajtó munkatársait is!